Ben jij een ervaren Allround Installatiemonteur en werk je graag aan grote projecten? Dan zoeken we jou!

  • Rhenen
  • Fulltime/parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de 2800 – € 4000 bruto per maand volgens de CAO klein-metaal op basis van 40 uur en op basis van je werkervaring
  • Een eigen bedrijfswagen, goed gereedschap en volop afwisseling in projecten en werkzaamheden
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
  • Jij krijgt een verantwoordelijke baan met doorgroeimogelijkheden
  • Regelmatig gaan we er met elkaar op uit, bijvoorbeeld naar een beurs in Utrecht of uiteten!

Ons verlanglijstje

  • Aantoonbare werkervaring als monteur in een soortgelijke functie
  • Je hebt ruime kennis van installaties en woont bij voorkeur in de omgeving van Rhenen
  • Eens per zes weken heb jij storingsdienst, uiteraard wordt dit royaal gecompenseerd.

totaalinstallateur voor particulieren en bedrijven, dat zijn wij: Van Walsem Installateurs uit Rhenen. Dagelijks bieden we onze klanten een kwalitatieve en duurzame totaaloplossing op het gebied van woon- en werkcomfort. We adviseren eindgebruikers over zaken die te maken hebben met water, lucht en warmte in woningen, kantoren en bedrijfshallen. Vervolgens bieden we een uiteenlopende dienstverlening: van installatietechniek en onderhoud tot zink- en loodwerk, zodat onze klant niet in de kou staat!

De sfeer op de werkvloer is ontspannen en gelijkwaardig! Er is veel vertrouwen in elkaar en motivatie om hard te werken. Dag in dag uit leveren we met ons kleine, diverse en spontane team mooi werk! We zijn trots op ons bedrijf, de diversiteit van de projecten en de stabiele klantenkring die we hebben opgebouwd. Regelmatig gaan we erop uit: een beurs, uiteten, een actief uitje, borrel of een BBQ voor alle gezinnen. Dit alles delen we graag met een nieuwe collega, kom jij ons team versterken?

 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

Donderdagochtend:
7.00
Je komt rond 7.00 uur aan op de zaak. Vervolgens koppel je de kar aan de bus, drink je een kop koffie en stap je samen met je collega de bus in. Op naar een klus in Rhenen! In de app heb je gister de digitale bon bekeken; vandaag vervang je een warmtepomp bij een particuliere klant!
8.30
De kraan is gearriveerd om de warmtepomp te hijsen, zodat deze op het dak geplaatst kan worden. Jij brengt vervolgens al het benodigde materiaal en gereedschap naar het dak en plaats samen met je collega de unit.
Donderdagmiddag:
13.00
Na de lunch is het tijd om de unit aan te sluiten. Zowel binnen als buiten verrichten jullie de benodigde werkzaamheden. Leuk dit kleinere project! Vanaf volgende week werk je samen met deze collega langere tijd aan één groot nieuwbouwproject. Jullie zijn op alles inzetbaar!
16.00
De warmtepomp is aangesloten, alleen het systeem moet geïnstalleerd worden. Dat doen jullie morgenochtend! Het materiaal en het gereedschap ruimen jullie op. Vervolgens stap je in de auto en zet je koers naar de zaak.
Vrijdagochtend:
7.30
Vandaag leg je de laatste hand aan het project in Rhenen. Samen met je collega rijd je naar de klant, nadat jullie een kop koffie op de zaak hebben gedronken. Bij de klant aangekomen, koppelen jullie het nieuwe systeem op de bestaande woning.
11.30
Jullie draaien het systeem, testen of alles werkt en je geeft de klant een korte uitleg. Fijn dat klantcontact, daar word jij blij van! Vervolgens ruim je alles op en laat je een tevreden klant achter. Op naar de zaak om daar de materialen voor vanmiddag op te halen.
Vrijdagmiddag:
13.30
Zoals elke vrijdag heb je net in de frietzaak in Rhenen met het hele team geluncht. Lekker die vette hap! Nu is het tijd voor de laatste klus van de week. Het fiksen van een dak lekkage in Veenendaal.
16.00
Je hebt de lekkage opgespoord, onderzocht en verholpen. Het zinkwerk op het dak gerepareerd, dus je verwacht geen lekkage meer. Nog een blije klant! Je zwaait de klant uit en gaat richting huis. Weekend!

Tijd voor een bakkie

Ben jij een ervaren allround installatiemonteur die graag zelfstandig werkt? En wil jij je volop inzetten voor een bedrijf dat jou de kans geeft om je verder te ontwikkelen? Kom dan kennismaken met ons bedrijf. We vormen een spontane groep gasten van zo’n beetje alle leeftijden en we genieten van mooi werk. Onze leuke opdrachtgevers gunnen ons dat werk, omdat ze ons vakmanschap en onze service waarderen. Wil jij daaraan bijdragen? Bel, Whatsap of vul het formulier in. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Martijn van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Martijn een WhatsApp op 06 15 00 21 30 of mail naar martijn@walsembv.nl.