Gezocht: een duizendpoot die graag als Allround Medewerker Binnendienst aan de slag gaat!

  • Rhenen
  • Fulltime/parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de 2500 – 3500 NETTO per maand volgens de CAO klein-metaal op basis van 40 uur en op basis van je werkervaring
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
  • Een nieuwe functie, volop mogelijkheden voor bijscholing!
  • Regelmatig klantcontact, diverse werkzaamheden en veel verantwoordelijkheid
  • Uitjes! We gaan en geregeld op uit en nodigen ook de aanhang en onze gezinnen uit!

Ons verlanglijstje

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de branche zien we graag en ervaring met tekenen in Autocad is gewenst
  • Jij herkent jezelf in deze eigenschappen: stressbesteding, duizendpoot en scherp.

totaalinstallateur voor particulieren en bedrijven, dat zijn wij: Van Walsem Installateurs uit Rhenen. Dagelijks bieden we onze klanten een kwalitatieve en duurzame totaaloplossing op het gebied van woon- en werkcomfort. We adviseren eindgebruikers over zaken die te maken hebben met water, lucht en warmte in woningen, kantoren en bedrijfshallen. Vervolgens bieden we een uiteenlopende dienstverlening: van installatietechniek en onderhoud tot zink- en loodwerk, zodat onze klant niet in de kou staat!

De sfeer op de werkvloer is ontspannen en gelijkwaardig! Er is veel vertrouwen in elkaar en motivatie om hard te werken. Dag in dag uit leveren we met ons kleine, diverse en spontane team mooi werk! We zijn trots op ons bedrijf, de diversiteit van de projecten en de stabiele klantenkring die we hebben opgebouwd. Ook gaan we er regelmatig op uit: een beurs, uiteten, een actief uitje, borrel of een BBQ voor alle gezinnen. Dit alles delen we graag met een nieuwe collega, kom jij ons team versterken?

 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7.00
Voordat je de werkdag begint, drink je in de kantine eerste een kop koffie met de aanwezige collega’s. Gezellig! Je helpt ze even met inladen en neemt daarna plaats achter je computer. In de ochtend ben jij op je scherpst, daarom start je met het opstellen van offertes.
10.15
Gewapend met een verse kop koffie, leg je de laatste hand aan de offertes. Vervolgens verstuur je deze naar de klanten. Tussendoor neem je binnenkomende telefoontjes aan. Je beantwoordt vragen, geeft informatie over de diensten en helpt een klant met een storing.
12.30
Lunchtijd! Het is vrijdag, dat betekent dat je naar de snackbar in Rhenen rijd waar jullie elke vrijdag samen eten.
13.00
Je gaat weer aan de slag en het is de hoogste tijd om de planning op te stellen. De klant met storing die je vanochtend hebt gesproken, plan je in voor morgen. Verder plan je grote trajecten vooruit, zodat de monteurs weten waar ze komende weken aan toe zijn.
15.00
Even geen koffie, maar een kop thee! De laatste uurtjes van de dag besteed jij aan de administratie. Je verwerkt voltooide orders, verstuurt de facturatie en verwerkt de binnengekomen goederen.
16.30
Je wilde ook nog magazijnbeheer oppakken vandaag, dat is helaas niet gelukt door veel binnenkomende telefoontjes. Geen straf, want je hebt wel veel nieuwe offerteaanvragen! Het magazijnbeheer komt morgen. Je ruimt je werkplek netjes op en zegt je collega’s gedag. Morgen weer een nieuwe dag!

Tijd voor een bakkie

Als Allround Medewerker Binnendienst bij Van Walsem Installateurs ben jij de spin in het web. Van magazijnbeheer en facturatie tot orderverwerking en offerteaanvragen. Jij beheert ons hele verkoopproces! De afwisseling in deze werkzaamheden en het regelmatige contact met klanten en collega’s maakt jou blij. In deze functie krijg jij ruimte om de functie eigen te maken en jezelf te ontwikkelen waar nodig.  Ben je benieuwd naar de functie en onze toekomstplannen? Kom eens langs om een bak koffie te drinken!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Martijn van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Martijn een WhatsApp op 06 15 00 21 30 of mail naar martijn@walsembv.nl.